SKYDIVING

DCIM100GOPRO
 skydiving

skydiving

DCIM100GOPRO

skydiving

 

DCIM100GOPRO

skydiving

Voor een langere tijd stond skydiven al op mijn bucketlist, en toen ik eenmaal een deal online zag staan die ik niet kon weigeren heb ik deze gekocht.
Maar eenmaal toen ik deze gekocht had begon ik flink te zweten want dan moet je natuurlijk ook een afspraak maken ..
Ik heb een vriend opgedraaid ook deze deal te kopen om  het samen te doen.
Eenmaal aangekomen zie je om de 5 minuten parachuten naar beneden komen van hele groepen.
Wij waren het laatst die dag aan de beurt en het kon nog net want het weer werd slechter.
Al eens 15 min in het vliegtuigje dacht ik nog ooooh is dit het en leek het niet zo hoog, maar toen moesten we nog eens 15 min in het vliegtuig tot ik op een gegeven moment dacht dat ik net zo hoog als vliegtuigen zat.
Ik zat achterin en was de laatste die de sprong mocht doen, en hoor je dus iedereen gillend dat vliegtuig uit vallen.
Ik werd naar voren gedrukt en zittend op de rand had ik niet eens tijd om te denken of naar beneden te kijken want ik werd al gedrukt. De eerste 5 seconden heb ik geschreeuwd als een gek omdat je zooo snel naar beneden valt maar daarna op één of andere manier zweefde ik en voelde het alsof de wereld stil stond en ik een beetje chil stond te zweven om me heen. Dit was het fijnste gevoel dat ik ooit heb gehad alsof ik superman was en leek wel oneindig te duren.
Daarna werd de parachute opengeklapt en wilde mijn instructeur dat ik het sturen overnam en naar links moest trekken zodat we rondjes zouden gaan maken. Dit durfde ik niet en wilde dan ook alleen maar genieten van hoe ik langzaam weer zak kwam.

Ik kun gewoon niet beschrijven wat een adrenaline kick dit gaf!
Het moment van instappen, steeds maar hoger gaan, als laatste moeten springen tot het kussen van de grond bij het landen. Het was TOP!

Geef een reactie

CommentLuv badge