MINICRUISE IJMUIDEN – NEWCASTLE

Newcastle

Op vakantieveiling kwam ik de 3-daagse mini cruise voor 4 personen tegen en omdat ik deze cruise zo’n 7 jaar geleden al eens gedaan  wist ik dat je in Newcastle top kunt winkelen. Het leek me leuk dit nog eens opnieuw te doen en besloot een bod te plaatsen welke ik won.
Mijn moeder en zusje hadden er ook wel oren naar onder het mom van ”shoppingtrip”.
Op maandag moesten we inchecken voor 16.45 en omdat het warm weer zou worden zijn we s’ochtends al heen gegaan om de dag nog op het strand van Ijmuiden door te brengen. Wat  een top strand is dit! Enorm veel strandhuisjes en leuke eettentjes.
Lijkt me leuk eens zo’n huisje voor paar dagen te huren.

MINICRUISE IJMUIDEN - NEWCASTLE

Newcastle

Newcastle

Newcastle

Newcastle

Newcastle

Newcastle

Newcastle
Eenmaal op de boot hebben we boven op het dek nog heerlijk in het zonnetje gezeten totdat de zon onderging.
Daarna gingen we douchen en ons klaar maken voor een bingo’tje en live music in de club. Helaas werd ik na het douchen enorm zeeziek en ben ik op bed gaan liggen omdat ik zo dan minder last had.
De volgende dag was het dan zover: SHOPPINGTIME! En werden wij met de bus in het centrum van Newcastle afgezet. Al met al heb je dan zo’n 4.5 uur om in ons geval te winkelen. Dit was veeels te kort! Vooral als je zusje helemaal gek word, je moeder een trouwstelletje zoekt en ikzelf ook wilde slagen. Uiteindelijk geslaagd voor 1 jurkje en mijn zusje ook voor 1 outfit en moesten we alweer terug naar de bus.
Op de terugweg besloten we aan boord naar de bioscoop te gaan naar de film Batman vs Superman (waar bleek dat deze zonder ondertiteling werd afgespeeld, sorry moeder :P)

Newcastle

Newcastle

Newcastle

Al met al geslaagde minicruise alleen jammer van de veel te korte shoppingtijd en de zeeziekheid die ik de heenweg heb ervaren..

Geef een reactie

CommentLuv badge